Reparatie van sieraden en zilverwerk

Een professionele goud- en zilversmederij in het historisch centrum van Vlaardingen.

Met 30 jaar ervaring is er weinig wat ik niet kan repareren. Goud of zilver laat uw sieraden onderhouden door de vakman. Alle sieraden reparaties worden in eigen goudsmederij uitgevoerd. Uw reparatie is veilige handen en worden niet opgestuurd. Professionele apparatuur zorgt voor een perfecte afwerking of aanpassing naar uw wens. Op kleine reparaties zoals een zilveren of gouden ring vergroten of verkleinen kunt u vaak wachten. Bent u op zoek naar een goudsmid die in Vlaardingen uw reparaties aan uw sieraad kan verzorgen? Kom dan naar Werner op de Hoogstraat.

Natuurlijk wilt u dat ik uw sieraden reparaties zo zorgvuldig mogelijk uitvoer. Als geen ander weet ik dat sieraden een belangrijke emotionele waarde kunnen hebben. Bij reparaties worden de sieraden daarom altijd in de winkel in Vlaardingen in een kluis bewaard. Bovendien zijn al uw sieraden bij mij in de winkel in Vlaardingen verzekerd.
Ook voor het graveren van uw sieraden

Duidelijk
Bij Werner in Vlaardingen hoort u van te voren wat de sieraden reparatie gaat kosten. U bent altijd welkom om vrijblijvend een prijsopgave te vragen voor een reparatie aan uw sieraden. Heeft u vragen over een eventuele reparatie aan uw sieraden? Neem dan contact met mij op. Ik ben u graag van dienst.

Zilversmeden